22 Ocak 2014 Çarşamba

Clash Of Clans Hile Android AppNana Clash Of Clans Kolay Yoldan Ücretsiz Gem Kazanmak Türkçe Anlatım Clash Of Clans Gem Kazanma Hack-Hile-No Jailbreak-2016 Gem Kazan Gem Hilesi - Taş Hilesi- Hile-2016 İpad İphone Online Türkçe Cydia Hack BoomBeach,Hile,Apk,Tr

Merhaba arkadaşlar bugün yine sizlere clash of clans hile için gem kazanma metodu paylaşacağım.Bu anlatım hem ios hem de android için ayrı ayrı resimli olacaktır.Hemen uygulamamız olan ''AppNana''nın anlatımına geçelim arkadaşlar.

IOS TELEFONLAR İÇİN RESİMLİ ANLATIM:

1-İlk önce www.appnana.com sitesine giriyoruz ve ios seçeneğini işaretliyoruz daha sonraki işlemleri yaptıktan sonra karşımıza böyle bir pencere çıkacak burdan sağ üstte ''login or register'' kısmına basıyoruz.Yani üyeysek giriş yapacağız üye değilsek üye olacağız bu kısımdan.
2-Gördüğümüz gibi arkadaşlar email ve kendi oluşturduğunuz şifreyle giriş yapacaksınız eğer kaydınız varsa login kaydınız yoksa register bölümüne giriyoruz.
3-Üye olup giriş yaptıktan sonra karşımıza böyle bir pencere çıkacak burdan AppNana Sync'i indirerek uygulamayı aktive edeceğiz.Daha sonra kilitli uygulamalar açılacak ve indirdikçe puan kazanacağız.İlk başta dediğmiz gibi AppNana Synci indirmek zorundayız arkadaşlar.
4-Gördüğünüz gibi bende indirdim sizlerle beraber App Nana Sync'i indiriyorum.
5-App Nana Sync'i açmak istediğinizden eminmisiniz gibi bir uyarı geliyor sürdüre basıp devam ediyoruz arkadaşlar.
6-Evet uygulamayı açtık karşımızda sağ üstte Nanas yazan yerde puan ve altta kaç puanla nekadarlık hediye çeki alabileceğimiz kutucuklar var.Benim 16.330 Nanam varmış mesela 160.000 olunca 10$ lık hediye çeki alabiliyorum.Devam edelim.
7-Altta get nanas kısmına basıyoruz ve puan kazanma teklifleri aşağıda arkadaşlar.Örneğin çağırdığınız her kişi başına 2500 nana alabileceksiniz onun aşağısındada süper nana offers,nana offers 1,nana offers 2 gibi teklifleri doldurarak cok daha fazla kazanabiliriz arkadaşlar.Mesela sizden bir anket yapmanızı ister ve size bu anket sonucunda 30.000 nana puanı bile verebilir.
8-İşte tekliflerden bazıları indirmeli uygulamalar indiriyorsunuz 30 sn vakit geçirip uygulamayı siliyorsunuz ve puan kazanıyorsunuz mesela sadece şu 4 uygulamayı indirerek yaklaşık 25.000 nana bile kazanabiliyoruz.
9-Ve en son olarak Invite bölümü.Bu bölümde size bir kod veriyor siz bu kodu başkalarıyla paylaşırsanız onlar aracığılıyla sizde kazanıyorsunuz.Burdada benim kodum var.'' f425345 ''
Evet arkadaşlar anlatımın emeğine karşılık olarak sizde benim kodumu girerseniz 2.500 ekstra puanla başlayacaksınız.Ama kodu girmeden önce 15.000 puan yapmanız gerekiyor.Daha sonra girebiliyorsunuz.Teşekkürler!İyi oyunlar!!


ANDROID TELEFONLAR İÇİN:
1-Evet öncelikle Google play store'a girip AppNana diye aratıyoruz ve program karşımıza çıkıyor yükle butonuna basıyoruz.

2-Evet indirdikten sonra uygulamayı açıyoruz karşımıza böyle bir pencere açılacak login or register bölümüne basıyoruz yine eğer üyeysek giriş yapacağız eğer üye değilsek üye olacağız arkadaşlar.
3-Evet burdan email aynı emaili birdaha girip birde kendinize ait şifreyi girip üye olabiliyoruz üye olduğumuzda sistem bize 10.000 puan hediye edecek.
4-Evet ben giriş yaptım ve 10.000 puan birde üstüne günlük 400 puanım geldi.Uygulamamız her gün girişinizde 400 puan hediye ediyor.
5-Evet son olarak davet kodu yerine '' f425345 '' yazıyoruz tabi bunu yapmanız için 15.000 puan yapmanız gerekiyor 15.000 puandan sonra bu bölüme yukarda verdiğim kodu yazarak 2500 puan gelecektir.Puanları toplaya toplaya clash of clansa gem alabiliriz arkadaşlar.

Herkese iyi günler,iyi oyunlar :)

6 yorum:

  1. bu nana ları nasıl oyun içi gem yapabiliriz ? bilen var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapman gereken nana puanını toplayıp rewards bölümünden google play store yada itunes için hediye kartı almak sonrasında oyuna girip gem alabilirsin

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Nanaları paypal casha mi googleplaystore a mi

    YanıtlaSil
  4. sefa arslan şöyle yapacaksın sayfanın ilk paşında clash of clans resmi göreceksin üzerinde gem yazıyor üzerine tıkla ve puanın yetiyorsa istediğini satın alabilirsin :)

    YanıtlaSil
  5. clasha yatır direkt hesabına gelir taşların

    YanıtlaSil