24 Mayıs 2013 Cuma

Clash Of Clans Hile Android FeaturePoints Clash Of Clans Kolay Yoldan Ücretsiz Gem Kazanmak Türkçe Anlatım Clash Of Clans Gem Hilesi 2-Hack-No Jailbreak-2016 Gem Hilesi- Taş Hilesi Hile-2016 İpad İphone Online Türkçe Cydia Hack BoomBeach,Hile,Apk,Tr

Evet arkadaşlar ilk uygulamamız Feature Points adlı uygulama.Kolay yoldan Clash Of Clans ta gem kazanmak için aşağıdaki adımları takip ediyoruz.
Arkadaşlar önceden belirteyim 2. yöntem var o çok daha basit bu uygulamaya göre buyrun oda şu Taş Kazanmaya Başlayın
Uygulamayı Kurma:
1- Iphone ve ya Ipadinizden SAFARİ ye giriyoruz.
2- https://featurepoints.com/r/MPA80Z linkine giriyoruz
4- Kayıt olurken sözleşme kabul etme yerinin üstünde referans kodu isteyecektir. MPA80Z yazıyoruz kod kısmına.(Bu benim kendi referans kodum arkadaşlar bu kodu girdiğiniz takdirde +50 ekstra puanla başlıyacaksınız.) 

5.ÇOK ÖNEMLİ!!Eğer uygulamanız bittiyse ve belirli bi puanda takıldıysanız VPN adlı uygulamayla featurepoints'e daha fazla uygulama ekleyeceğiz.Eğer çok daha rahat bi şekilde hediye kartı kazanmak istiyorsanız, aşağıda göstereceğim VPN KULLANIMI ile daha fazla puan toplayacaksınız.VPN KULLANIMINI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUZ.VPN kullanarak para kazanmak çok daha kolay.











VPN KULLANIMI

4 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  2. bu uygulamda gift card kodu alabilmek için mailimin belerilenmiş sehirelerden[amerika,almanya...) almammı gerekiyor. yoksa appstore hesabımın mailinimi belirlenmiş sehiremi cevirip uygulamaya yazmam mı gerekiyor??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. appstore mailinizin amerika olması gerekiyor

      Sil