23 Ağustos 2013 Cuma

Clash Of Clans Hile Android AppBounty Clash Of Clans Kolay Yoldan Ücretsiz Gem Kazanmak Türkçe Anlatım Clash Of Clans Gem Hilesi 3 Hack No Jailbreak 2016 Gem Hilesi Taş Hilesi Hile-2013 İpad İphone Online Türkçe Cydia Hack BoomBeach,Hile,Apk,Tr

Merhaba arkadaşlar tekrar birlikteyiz bugün sizlere 3. gem kazanma metodunu sunacağım.Bu uygulamanın ismi appbounty.Bu şekilde yine önceki 2 metod gibi program indirmemizi istiyor ve indirdikten sonra 30sn. programda vakit geçiriyoruz ve puanımız gelmeye başlıyor.Arkadaşlar hemen sizler için hazırladığım resimli anlatıma geçiyorum.

İlk önce  www.appbounty.net  adresine giriyoruz.
İkinci adım olarak ''Get Started!'' butonuna basıyoruz ve böyle bir sayfa çıkacak arkadaşlar.
Burda sizin davet kodunuzu soruyor ve girdiğiniz takdirde 50 
ekstra puanla başlayacağınızı belirtmiş.Ben kendi referans kodumu veriyorum arkadaşlar ekstradan 50 puanla başlamak için bu kodu girebilirsiniz ''hkplxky'' evet bu kodu giriyoruz.Sonraki adıma geçelim.
Evet sonraki adımda gördüğünüz gibi 50 puan gelmiş bulunmakta.Şuan uygulama sizin ilk uygulamanızı indirmenizi isteyecek ve 100 puan kazanacaksınız .İndiriyoruz arkadaşlar uygulamayı.
Evet arkadaşlar 100 puanlık uygulamayı indirmemle beraber 150 puan yakalamış oldum.Şimdi hediye kartı kısmına geçmek istiyorum.

Gördüğünüz gibi uygulama hediye kartı kısmında ülkeyi algıladı.Ancak Turkey hediye kartlarına baktığımda İTunes hediye kartı yoktu.Sadece xbox 360,steam gibi hediye kartları mevcut.E peki ne yapacaz?.Yapmanız gereken şey çok basit.Sol üstte Your Country: TR  yazan bölüme basıyoruz ve orda tüm ülkeler çıkıyor.İTunes kart istediğimiz için ''United States'' seçiyoruz arkadaşlar.
Gördüğünüz gibi United States'i seçmemle beraber İtunes ve amazon hediye kartları ekrana geldi.Bu şekilde uygulamayı kullanarak burdan 10,25,50$lık uygulama kazanabileceğiz arkadaşlar.Uygulamayı ana ekrana eklemek istiyorsanızda şu adımları uygulayınız.
Gördüğümüz gibi tam ortada Ana Ekrana Ekle yazısı var oraya basıyoruz.
Uygulamamız ana ekrana geldi ve böylece burdan çok daha rahat erişeceğiz arkadaşlar.

Bu uygulamada:
Hiçbir kredi kartı sorgusu,
Hiçbir paralı teklif,
Hiçbir cihazınızın ayarını değişterecek yöntem
bulunmamaktadır.Önceki uygulamalarımızla aynı arkadaşlar.

Eğer anlattığımız 3 metodu da aynı anda kullanırsanız,bu sizin yararınızadır.10$ kazanırken 30$ kazanabilirsiniz.

Her şey için teşekkürler arkadaşlar,takipte kalın.Sonraki anlatımımızda görüşmek üzere...

3 yorum: