24 Mayıs 2013 Cuma

Clash Of Clans Kolay Yoldan Ücretsiz Gem Kazanmak Türkçe Anlatım Hile-2016 İpad İphone Online Türkçe Cydia Hack

Evet öncelikle tüm Clash of Clans oynayanlara ve severlere merhaba.Türkiye çevresinde bu oyunun fanının çok olduğunu biliyoruz ve bizim amacımız siz oyunseverlere en kısa yollardan yardım etmek bu işten hiçbir amaç gütmediğimize emin olabilirsiniz arkadaşlar.

Şimdi dediğimiz gibi başlıktada gördük Ücretsiz Gem Kazanmak olayını gerçekleştirmek istiyoruz çünkü biliyoruz ki bi Köy Binasını bile 10 günde geliştiriyoruz gemlerle anında bitirmek istiyoruz hepimiz.Ama öyle gem almak kolay değil tabi bu size kalmış ama fiyatları gerçekten pahalı.

Peki biz ne mi yapacağız? Gem kazanacağız hemde hiçbir illegal yolu olmadan.Hile yok,jailbreak yok.%100 garanti ediyorum kısa sürede iyi gem alıcaksınız.

Olayımız tam olarak şöyle:

İnternet üzerinden herhangi bi siteyle ios telefonumuzdan ücretsiz uygulama indireceğiz.İndirdiğimiz ücretsiz uygulama sonucu site bize puan yükleyecek ve bu puan belli bir rakama ulaştığı zaman bize App Store hediye çeki edicek.Biz hiç bir zaman para ödemeyeceğiz ve App Store hediye çeki alacağız.Bu hediye çekini ise clash of clansta geme harcıyacağız yada sizin kararınız kendiniz başka bir oyun veya uygulama satın alabilirsiniz.

Menü kısmında Gem Kazanmaya Başla adı altında 3 metodumuz var.3 metodu aynı anda uygulayarak çok daha fazla hediye kartı kazanabilirsiniz.

Herhangi birinden başlayarak işe koyulun arkadaşlar :)

1 yorum: