24 Mayıs 2013 Cuma

Uyaralım!

Arkadaşlar Clash Of Clans'ta hiçbir hile gibi bi olay bulunmamaktadır.Bu yöndeki arayışlarınızı sonlardırmanızı isterim.Kolay yoldan hilesiz gem kazanmak istiyorsanız alt konularımızda mevcut var.İyi oyunlar dilerim.

Clash Of Clans Goblin Görevleri

Belkide gem kazanmanın  kolay yollarından biri olan goblin görevleri ve görevlerin nasıl geçileceği.İyi Seyirler dilerim.



Görev  1

Görev 2
Görev 3
Görev 4
Görev 5
Görev 6
Görev 7
Görev 8
Görev 9
Görev 10
 

Clash Of Clans İpuçları

Yeniden birlikteyiz arkadaşlar birkaç ipucuyla konumuzu renklendirelim.

İpuçları Part 1:

*Savaşta duvar kıranları ilk göndermeyin,duvar kıranların canı azdır duvarı kırmadan ölebilirler.Eğer duvar kırmak istiyorsanız önden Dev ya da Barbar gönderin.Dev ve barbar duvara saldırdığı vakit Okçu Kuleleri,Sihirbaz Kuleleri,Havan Topları vs. onlara yönelecektir.Hemen arkasından duvar kıran gönderin ve duvarı kırın.

*Varsayalım savaşa gittiniz rakipte 200bin altın 200bin iksir var.Arkadaşlar bu ganimeti almak istiyorsunuz ozaman yapmanız gereken şey ilk önce altın ve iksir depolarına bakın.Eğer iksir deposu doluysa iksirin çoğu İksir Toplayıcılarında değilde depodadır.Bu yüzden iksir depolarına doğru yönelmeniz gerekir.Aynı şey altın içinde geçerli.Eğer baktınız adamın altını çok deposunda Sarılıklar (Bahsetttiğimiz sarılık altın oluyor) görüyorsanız altının çoğu depodadır altın madenlerinde değildir.Depolara yönelmeniz gerekir.Ve ayrıca tam terside olabilir.Adamın 200.000 altını var.Deposu boş gözüküyor.Madenlere hücum edin.Eğer karşınızdaki kişi oyuna girip madenlerden ve toplayıcılardan kendi kazancını henüz almamışsa, ganimet madenlerde ve toplayıcılarda birikir. z

Clash Of Clans Hile Android FeaturePoints Clash Of Clans Kolay Yoldan Ücretsiz Gem Kazanmak Türkçe Anlatım Clash Of Clans Gem Hilesi 2-Hack-No Jailbreak-2016 Gem Hilesi- Taş Hilesi Hile-2016 İpad İphone Online Türkçe Cydia Hack BoomBeach,Hile,Apk,Tr

Evet arkadaşlar ilk uygulamamız Feature Points adlı uygulama.Kolay yoldan Clash Of Clans ta gem kazanmak için aşağıdaki adımları takip ediyoruz.
Arkadaşlar önceden belirteyim 2. yöntem var o çok daha basit bu uygulamaya göre buyrun oda şu Taş Kazanmaya Başlayın
Uygulamayı Kurma:
1- Iphone ve ya Ipadinizden SAFARİ ye giriyoruz.
2- https://featurepoints.com/r/MPA80Z linkine giriyoruz
4- Kayıt olurken sözleşme kabul etme yerinin üstünde referans kodu isteyecektir. MPA80Z yazıyoruz kod kısmına.(Bu benim kendi referans kodum arkadaşlar bu kodu girdiğiniz takdirde +50 ekstra puanla başlıyacaksınız.) 

5.ÇOK ÖNEMLİ!!Eğer uygulamanız bittiyse ve belirli bi puanda takıldıysanız VPN adlı uygulamayla featurepoints'e daha fazla uygulama ekleyeceğiz.Eğer çok daha rahat bi şekilde hediye kartı kazanmak istiyorsanız, aşağıda göstereceğim VPN KULLANIMI ile daha fazla puan toplayacaksınız.VPN KULLANIMINI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUZ.VPN kullanarak para kazanmak çok daha kolay.











VPN KULLANIMI

Clash Of Clans Kolay Yoldan Ücretsiz Gem Kazanmak Türkçe Anlatım Hile-2016 İpad İphone Online Türkçe Cydia Hack

Evet öncelikle tüm Clash of Clans oynayanlara ve severlere merhaba.Türkiye çevresinde bu oyunun fanının çok olduğunu biliyoruz ve bizim amacımız siz oyunseverlere en kısa yollardan yardım etmek bu işten hiçbir amaç gütmediğimize emin olabilirsiniz arkadaşlar.

Şimdi dediğimiz gibi başlıktada gördük Ücretsiz Gem Kazanmak olayını gerçekleştirmek istiyoruz çünkü biliyoruz ki bi Köy Binasını bile 10 günde geliştiriyoruz gemlerle anında bitirmek istiyoruz hepimiz.Ama öyle gem almak kolay değil tabi bu size kalmış ama fiyatları gerçekten pahalı.

Peki biz ne mi yapacağız? Gem kazanacağız hemde hiçbir illegal yolu olmadan.Hile yok,jailbreak yok.%100 garanti ediyorum kısa sürede iyi gem alıcaksınız.

Olayımız tam olarak şöyle:

İnternet üzerinden herhangi bi siteyle ios telefonumuzdan ücretsiz uygulama indireceğiz.İndirdiğimiz ücretsiz uygulama sonucu site bize puan yükleyecek ve bu puan belli bir rakama ulaştığı zaman bize App Store hediye çeki edicek.Biz hiç bir zaman para ödemeyeceğiz ve App Store hediye çeki alacağız.Bu hediye çekini ise clash of clansta geme harcıyacağız yada sizin kararınız kendiniz başka bir oyun veya uygulama satın alabilirsiniz.

Menü kısmında Gem Kazanmaya Başla adı altında 3 metodumuz var.3 metodu aynı anda uygulayarak çok daha fazla hediye kartı kazanabilirsiniz.

Herhangi birinden başlayarak işe koyulun arkadaşlar :)